WOONACCESSOIRES: DE SFEERMAKER IN HUIS

Woonaccessoires zijn altijd de sfeermaker in huis. Denk je bijvoorbeeld maar eens een lege woonkamer in, met hierin een bank, een salontafel en een lamp. Niet zoveel aan toch? Het zijn het kleed op de vloer, die mooie grote kamerplant naast de bank, de kaarsen op tafel, het schilderij en de foto's aan de wand, de kussens en het kleed op de bank die ervoor zorgen dat een huis echt een thuis wordt. Deze accessoires maken een ruimte helemaal af en geven je het gevoel van thuiskomen.

 

WOONACCESSOIRES VOOR IEDER INTERIEUR

Gelukkig zijn er ontzettend veel leuke én passende woonaccessoires verkrijgbaar bij ons in het tuincentrum in It Fliet. Het maakt dus helemaal niet uit wat voor interieur je hebt, want bij iedere stijl hebben wij passende woonaccessoires. Voor een landelijk interieur kun je bijvoorbeeld denken aan mooie witte kaarsenstandaards voor bij de foto's op de kast, een groot opgemaakt windlicht, wat sfeervolle kussens en wat mooie manden als leuke opbergers naast de bank in mooie naturel tinten. Heb je een modern interieur? Dan kunnen we aan de slag met verschillende soorten glaswerk, bijvoorbeeld een aantal mooie vazen in een groepje bij elkaar en sfeervolle kussens in de kleur van uw interieur.

Populaire woonaccessoires zijn bijvoorbeeld:

  1. Sierkussens
  2. Lampen
  3. Casa Vivante
  4. Kaarsen en geurkaarsen
  5. Fotolijsten

Casa Vivante

Get summer ready met Casa Vivante bij groencentrum Witmarsum in omgeving Friesland! Met hartverwarmende woonaccessoires, oog voor detail en eenvoud zijn wij, Tuincentrum Witmarsum, als een blok voor dit merk gevallen. Dus woon jij in de regio Friesland en ben je op zoek naar een fotolijstje, bloemen of parfum dan kan je dit gave merk nu bij ons kopen. Casa Vivante is een uniek woonaccessoire-merk met oog voor detail en maakt jouw huis een écht thuis. Het aanbod van Casa Vivante is enorm. Denk aan fotolijsten, glazen, kaarsen, servies of noem het maar op. Dit merk heeft alles in huis om jouw woning tot leven te laten komen. Dus weg met saaie koffiekopjes of eentonige kleuren en bestel bloemen in allerlei soorten kleuren.  Je kent het fenomeen vast wel; ‘nobody’s perfect’. Hoe cliché het ook klinkt, dat is precies wat dit merk zo uniek maakt. Casa Vivante is voor iedereen. Het merk laat zich inspireren door het échte buitenleven. De woorden: landelijk, stoer en romantisch omschrijven dit perfect. De accessoires van dit woonmerk dragen bij aan de unieke momenten in jouw huis en probeert iedereen zich bij jou thuis te laten voelen. Kleed daarom jouw interieur aan met de verrassende combinaties van natuurlijke, robuuste en unieke materialen en laat jouw bezoek jaloers worden.

WOONACCESSOIRES: KAARSEN KOPEN

Kaarsen zijn de ultieme sfeermakers voor ieder interieur! Geurkaarsen, LED kaarsen, waxinelichtjes, stompkaarsen, tafelkaarsen... alle kaarsen maken er een warm welkom van bij jou thuis. Een paar kaarsen bij elkaar op een decoratiebord of wat sfeerlichtjes op tafel maken het al heel snel gezellig. Laat je inspireren bij tuincentrum Witmarsum te It Fliet en combineer je kaarsen met de mooiste kandelaars en houders.

LED KAARS KOPEN

Kaarsen stralen warmte en echte gezelligheid uit. Ook met LED kaarsen haal je deze warmte in huis, want tegenwoordig zijn ze nauwelijks meer van echt te onderscheiden. LED kaarsen zijn bij tuincentrum Witmarsum verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Daarnaast zijn deze kaarsen een stuk veiliger dan de ‘gewone’ kaars én gaan ze lekker lang mee!

HULP BIJ DE KEUZE IN WOONACCESSOIRES? 

Wil je hulp bij het maken van een keuze in woonaccessoires? Dat is voor ons geen probleem! Onze medewerkers zijn hier zeer bedreven in, dus neem gerust wat foto's mee van jouw interieur. De medewerkers adviseren u graag! Ook als leuk cadeau, kunt u bij ons kant en klare sfeervolle opgemaakte dienbladen of schalen vinden. Erg gemakkelijk en je bent snel klaar! Kom gerust eens bij ons langs om ons uitgebreide assortiment te komen bekijken. Je zal zeker geïnspireerd raken!

Dus woon je in de omgeving van Schettens, Schraard, Kampen en Hemert? Kom dan langs groencentrum Witmarsum!