Keramiek

Een bloempot keramiek is de laatste tijd enorm populair geworden. Keramiek potten en andere vele andere soorten potten zijn verkrijgbaar bij Groencentrum Witmarsum: dé woonwinkel voor accessoires in jouw woonsfeer. Vrolijk iedere kamer in huis op met deze bijzondere potten met leuke bijvoorbeeld kamerplanten of een aantal zijde bloemen. Ook voor buiten of op het balkon zijn de keramiek potten een echte musthave. Bezoek snel onze winkel in Witmarsum en kom inspiratie opdoen!
 

1 - 1 van 1 producten

Keramiek bloempot voor binnen

Er zijn tal van keramiek bloempotten voor binnen. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een hoge bloempot kopen of juist een lage bloempot. De keuze is geheel aan jouw en wat bij jouw interieur past. Je kunt altijd advies bij een van onze werknemers opvragen! Op onze woonafdeling vind je ook nog de volgende woonaccessoires:

Groencentrum Witmarsum | Keramiek

Keramiek in huis én tuin

Het woord keramiek is oorspronkelijk Grieks en betekent aardewerk. Dit woord werd gebruikt voor voorwerpen die gebakken werden uit klei. Terracotta, steengoed en porselein vallen hier ook onder. Tegenwoordig is keramiek overal om ons heen te vinden in huis en tuin. Denk hierbij niet alleen aan vrolijke bloempotten, maar ook het servies waarvan je eet.

Keramiek potten: de perfecte woonaccessoire

Of het nu gaat om een mooie bloempot voor op de vensterbank of een grote eyecatcher in een lege hoek: met de keramieken bloempotten van Groencentrum Witmarsum bereik jij het gewenste effect! Onze keramiek bloempotten zijn er in veel verschillende maten, vormen en kleuren. Ga voor een grote glimmende bloempot met een tal meerbloemige orchideeën erin. Of kies voor een set van twee of drie kleinere bronskleurige potten die je vult met luchtzuiverende planten. Een keramiek bloempot is echt een fijne woonaccessoire. Het is dé pot die bij ieder interieur past en ook nog eens heel lang mee gaat. Keramiek is slijtvast, hard materiaal en zal je jarenlang plezier brengen.

Groencentrum Witmarsum | Keramiek

Keramiek bloempotten kopen bij Groencentrum Witmarsum

Iedereen heeft wel een keramiek bloempot in huis of tuin staan. Het is een stevig materiaal met een uitstraling die erg uiteenlopend is. Kies je bijvoorbeeld voor het wat meer brosse en ruwe terracotta of voor een afgelakte en strakke pot voor uw nieuwe Kentia palm? Het is beide keramiek, maar met een compleet andere uitstraling! Bij ons in het tuincentrum Groencentrum hebben we een uitgebreide collectie aan keramiek bloempotten, dus kom gerust eens langs om een kijkje te nemen als je in de buurt van Grauwe Kat, De Bieren of Bolsward woont! Naast mooie keramiek bloempotten verkopen wij ook andere bloempotten van glas en mandwerk

Openingstijden Groencentrum Witmarsum