kika kerstballen

 

Ons Groencentrum in actie voor kinderen met kanker!

KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Het genezingspercentage ligt nu op 75%, maar wij willen dit verhogen naar 95%. Hiervoor hebben wij jouw financiële ondersteuning hard nodig. 

Met deze actie zetten wij ons als tuincentrum in voor een ongelofelijk mooi doel: geld ophalen voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker. Samen met vier KiKa helden van dit jaar Femke, Judith, Vera en Roos zijn er vier unieke KiKa Kerstballen ontwikkeld. Ieder met een eigen persoonlijk verhaal, vertaald in een prachtige tekening. Met de aankoop van 1 KiKa Kerstbal gaat er € 2,50 direct naar KiKa.

Namens alle kinderkankerpatiëntjes alvast hartelijk dank en een vrolijke kerst toegewenst! 

 

 KiKa Kerstbal van Femke:
“Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. 
Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!” 

 

Femke 10 jaar

 

 

KiKa Kerstbal van Judith:
“In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

 

Judith, 6 jaar

 

 


KiKa Kerstbal van Roos:
“Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

 

Roos, 14 jaar 

 


KiKa Kerstbal van Vera:
“Ik dacht terug aan de Kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

 

Vera, 5 jaar

 

 

 

 

 

Koop je kerstboom bij ons, wij steunen daarmee het goede doel. Bij aankoop van een kerstboom t.w.v. € 20,- of meer ontvang je een unieke Kika kerstbal. Wij steunen Kika.