Kerst zoals vroeger

Wij houden van kerst als vanouds. Slenter gezellig door onze winkelstraat en laat je verleiden door de sfeervolle etalages. Laat je inspireren in onze winkels of wandel fijn door het groene stadspark.  Wij staan voor je klaar om je een fantastische kerstgevoel te bezorgen net als vroeger.

 

Loved by Nature

Een thema geïnspireerd door de vele prachtige tinten groen die de natuur ons biedt. Denk aan een serre die getransformeerd is naar een huis aan de rand van een bos. Binnenin de serre vindt u sfeervolle dekens en kussens, een mooie oorstoel van zacht groen velours en een robuuste cilindervormige kachel met gestapelde blokken hout ernaast. De natuur komt hier tot leven!

 

Inspired by Nature - Wood fire - Winter greenhouse - Feel good - Pine forest

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Loved by Nature'

 

 

Atelier

Een oude fabriek omgezet naar een industrieël huis waar werken en het dagelijks leven samenkomt. Met de natuur en eenvoud als bron van inspiratie, straalt dit thema rust uit. Traditionele ambachten komen hier weer tot leven.

 

Crafts & Workshop – Calm & Comfortable - Robust - Simple But Stylish - Industrial Chic

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Atelier'

 

 

Winter Sky

Een gezellige brocante winkel. Binnen staat een gezellige toonbank met een landelijke kerststijl. Dit romantische thema brengt de charme van vroeger terug. De zachte pasteltinten zijn gemakkelijk te combineren met natuurlijk linnen, onze nieuwe neutrale basiskleur. Een brocante tijdloze stijl die nooit weg zal gaan. Beeld u deze mooie artikelen in op een kleine vintage tafel, waarbij mooie herinneringen aan vervlogen tijden terugkomen.

 

Romantic - Vintage Inspired - Cherish - Romantic - Delicate

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Winter Sky'

 

 

Grand Cafe

Een Grand Café dat de beste koffie en chocoladetaartjes serveert. Een oud gebouw, met een warm en klassiek gevoel in een eigentijdse look. Dit thema heeft veel klasse en grandeur met klassieke kerstwaarden.

 

Food & Drinks – Cherish Tradition – Classic Christmas – City Café – Share & Enjoy

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Grand Café'