Kerst 2018

Het Station waar wij allen op het perron wachten op de aankomst van de kersttrein met de Kerstman. Waiting for Santa!
 
Dit jaar is onze kerstshow tentoongesteld op een station. Door het station loop je naar het sfeervolle perron waar de trein al staat te wachten. De conducteur blaast op zijn fluitje all aboard want de trein gaat vertrekken. Stap je in de trein dan loop je door onze mooi gedecoreerde themawagons.

 

More than Green

Groen is helemaal hip.  Deze mag niet in het kleurenpallet  ontbreken, maar ook niet in home deco items. Met miniatuurbomen en decoraties gemaakt van natuurlijke materialen, is de natuur echt overal.

 

bring nature inside - homemade delicacies - living in green - pure - handmade gifts

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'More than Green'

 

 

Winter Event

Een robuuste, natuurlijke uitstraling, met een DIY-bankstel gemaakt van robuuste, houten pallets met grote, zachte matraskussens. Geniet lekker bij de buitenhaard  met een mok warme chocolademelk.  Maak het geheel compleet met natuurlijke accessoires, zoals een houten snijplank en enkele warme dekens.

 

chrismas tree cutting - outdoor - winter feeling - get thogether - food and drinks

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Winter Event'

 

 

Morning Walk

Een warme en gezellige eettafel, dat is fijn thuiskomen na een stevige ochtendwandeling. Een rustieke tafel met servies in zachte kleuren die rust uitstralen. De zachte dekens geven de stoelen extra comfort. Leun achterover en ontspan.

 

winter dawn - silent - misty nature - warm & cosy - comfortable

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Morning Walk'

 

 

Waiting for Santa

Een traditionele kerst is het mooiste om met het gezin te vieren. De blikvanger is een prachtige kerstboom, volledig gedecoreerd met rode, groene en witte kerstballen. De rode kousen aan de muur en de openhaard maken dit huis klaar voor de Kerst!

 

celebrare with family - traditional and cosy - time for presents - light up your tree

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'Waiting for Santa'

 

 

 

In Harmony

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een ontspannen, eigentijds interieur met zachte dekens en kussens. Breng het huis in balans met ruwe houten accessoires voor een natuurlijke sfeer en een mooi vloerkleed voor extra warmte.

 

?quality time - christmas holidays - balanced - simpy luxury - warm and soft

 

KLIK HIER voor een sfeerimpressie van
'In Harmony'