GCWoon Event

 

Vrijdagavond 3 en zaterdag 4 november organiseert Groencentrum Witmarsum na het succes van vorig jaar voor de tweede maal het GCWoonevent.
 
Op deze speciale woon dag willen wij je extra inspireren over de (groene) trends en kun je in gesprek gaan met verschillende interieur-tuinstylisten. Je kunt moodboards maken voor je interieur, workshop handletteren of loop eens mee met de inpiratietour onder leiding van Johan Bak.

Ook is onze kerstshow geopend en staat een sfeervolle nieuwe collectie voor je gepresenteerd. Kun je je gelijk laten inspireren over de laatste kersttrends.

We hebben nog een leuk kadootje in petto voor de eerste 500 klanten die een bezoek brengen aan ons woonevent. Bij besteding van 25 euro of meer ontvang je een Wooncheque twv 10 euro die is te besteden vanaf 1 december 2017 t/m 30 januari 2018.

Maak je dag helemaal af met een te gekke foto in het Vintage Fotobusje.

 
Het GCW team hoopt je te mogen begroeten en te inspireren op dit event.

 

 

Handletteren is de kunst van letters tekenen. Je gebruikt quotes of andere teksten en maakt er een mooi kunstwerkje van! Stiekem zie je handletteren al op heel veel plekken: in tijdschriften, websites en op accessoires.

Wanneer: Vrijdagavond 3 november van 19:00 uur tot 21:00 uur.
Waar: in het tuincafé van Groencentrum Witmarsum

Deze workshop is helaas al helemaal gevuld, maar kom gerust even kijken.

 

 

 

Ik stel me heel graag eerst aan u voor als Andrea de Haan, interieurontwerper en verkoopstylist. Als verkoopstylist transformeer ik woningen die verkocht moeten worden van een thuis naar een huis: een verkoopobject, voor een snelle verkoop en een hoog rendement.

Als interieurontwerper laat ik graag zien dat het voor iedereen mogelijk is om een persoonlijk interieur te creëren. Ik help graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen: eigenheid geeft het leven meer glans!

Interieuradviesgesprek met Andrea de Haan
Met jouw wensen en woonsituatie op papier, op beeld, telefoon, etc. aangevuld met mijn ideeën, vakkennis, inspiratie en een stukje lef kun je vertrouwen op een prettig adviesgesprek.

Schrijf je nu in voor een interieuradviesgesprek van een uur.
Kosten € 55,- incl. interieurschets en GCWooncheque twv € 25,-.

De koffie met appelgebak staan voor je klaar tijdens dit gesprek.

Er zijn nog 2 tijden beschikbaar.
KLIK HIER voor de beschikbare tijden en aanmelden.

 

 

 

Marijke maakt tuin-ontwerpen en beplantingsplannen voor particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Met verrassende ideeën, creativiteit en mijn kennis van materiaal en beplanting help ik je graag bij de ontwikkeling van uw eigen unieke tuin, aldus Marijke Hulzenga.

Voor particulieren is een tuin om vooral van te genieten. Met prettige plekken om te zitten in de volle zon, of heerlijk in de schaduw onder een boom. Beschut tegen de wind, met meer privacy of juist met een open en vrij uitzicht. Een onderhoudsvriendelijke tuin of een tuin waarin je wekelijks tuiniert.

Tuinadviesgesprek met Marijke Hulzenga
Marijke is helaas al volledig volgeboekt voor een tuinadviesgesprek.

 

 

Kreaz heeft alles voor wonen! Van bank, tot lamp en van vloerkleed tot woonaccessoires. In onze woonwinkel kun je inspiratie opdoen voor jouw interieur. Je vindt er moderne merken, van VTwonen tot Dutch Design. Onze adviseurs helpen je graag bij het creëren van een persoonlijk interieur met een verrassende twist.

Kleuradviesgesprek met Lisette Folkertsma
Op vrijdagavond 3 november tijdens ons GCWoonevent zit Lisette Folkertsma van Kreaz Design voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen met kleuradvies.

Schrijf je nu in voor een kleuradviesgesprek van een uur.
Kosten € 55,- incl. een GCWooncheque twv € 25,-.

De koffie met appelgebak staan voor je klaar tijdens dit gesprek. 

KLIK HIER voor de beschikbare tijden en aanmelden.

 

 

 

 

 

 

Workshop BLOEMSCHIKKEN

Onze bloemstylisten leren je graag een mooi boeket te schikken op de vaas! Een plukboeket met bloemen van het seizoen inclusief vaas voor € 25,-

Hoe laat: van 10.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur.

KLIK HIER om je aan te melden.

 

 

ZENTANGLE met Zen met NEI

Zen met NEI staat voor: Zen met Nynke en Iris. De passie die wij samen delen is delen in de kunst van Zentangle. De rustgevende en inspirerende tekenmethode uit Amerika die je concentratievermogen stimuleert en creatief inspireert.

Zentangle® heeft een zeer uitgebreide filosofie, is een kunstvorm, maar is tevens een meditatie, een innerlijke reis, en zelfs een levensvisie. Ze is tegelijkertijd ontspannend. Ook wordt het gebruikt om creativiteit te stimuleren, aandacht te verhogen, vaardigheden te onderhouden of te ontwikkelen of gewoon om schoonheid te creëren.

 

Wij zijn er op de GCWoonevent om je te laten zien wat Zentangle in houdt. Kom gezellig langs, laat je inspireren en probeer het zelf eens.

 

 

Ook op de zaterdag is Andrea aanwezig voor interieuradvies. Schrijf je nu in voor een interieuradviesgesprek van een uur. Kosten € 55,- incl. interieurschets en GCWooncheque twv € 25,-.

Er zijn nog 2 tijden beschikbaar.
KLIK HIER voor de beschikbare tijden en aanmelden.

 

 


Interieur-en groenstylist Johan Bak laat op zaterdag 4 november zien, hoe je om moet gaan met de grote groentrend. Welke materialen en accessoires zorgen voor een logische aktuele aanvulling naast de planten? Hoe integreer je groen in je interieur, op een moderne manier?

Johan maakt dit duidelijk in onze jungle van groen....

Over Johan:
Duizendpoot Johan Bak heeft een passie voor de mooie dingen in het leven. Hij is stylist,decorateur, adviseur en bloemist. Hij werkt freelance voor opdrachtgevers als Nijhof in baarn, Morres in Hulst, Wijzonol. Maar staat ook voor de klas bij 2 styling-opleidingen, als docent styling en onderzoek.

Ook geeft Johan interieur-advies aan particuliere klanten, en begeleidt de re-styling van hun interieur.


Sluit je aan voor een inspiratietour met Johan Bak. Hij vertelt over de laatste trends en de XXL woonplant een echte must-have voor dit woonseizoen.

 

 

 

Marijke is ook op zaterdag aanwezig op ons GCWoonevent.

Marijke is helaas al volledig volgeboekt voor een tuinadviesgesprek.

 

 

Hallo, ik ben Tessa en op zaterdag 4 november geef ik een workshop “moodboard maken”. Een moodboard is ideaal als je jouw interieur wilt veranderen en je idee visueel wilt gaan maken en om inzicht te krijgen in welke woonstijl nu het beste bij je past. Schuif gezellig aan bij de workshop! Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen of vragen hebben, help ik je natuurlijk graag!

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen mee willen doen zou ik je willen vragen je aan te melden via de webshop. De workshop is GRATIS en er komt ook een bedrag te staan van € 0,00. Maar zo komt de mail van aanmelding wel bij ons binnen en kan ik er rekening mee houden dat je er graag bij wilt zijn. Het is op inloop, je komt erbij op een tijd wanneer het jou uitkomt.

KLIK HIER om je aan te melden voor het maken van een moodboard.
(na het aanmelden nog steeds vrijblijvend)

 

 

Ook op de zaterdag is Lisette van Kreaz Design aanwezig, ditmaal voor interieuradvies. Schrijf je nu in voor een interieuradviesgesprek van een uur. Kosten € 55,- incl. interieurschets en GCWooncheque twv € 25,-.

KLIK HIER voor de beschikbare tijden en aanmelden.

 

 

 

Ik ben een ervaren en enthousiaste stylist in zijdebloemen. Op dit GCWoonevent wil ik je laten zien wat zijdebloemen kunnen betekenen in je interieur.

Een tafel vol inspirerende voorbeelden zal ik voor je klaar zetten. En heb je persoonlijke vragen of wensen dan sta ik je graag te woord. Samen met de andere stylisten en adviseurs laten wij je mooie combinaties zien en gaan wij er een heerlijke woon- en inspiratie dag van maken.

En wil je een blijvend mooi boeket bloemen op tafel dan kan ik dit ter plekke met je samenstellen en voor je klaar maken.

Ik zie je graag op 4 november op het GCWoonevent. Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

 

 

Hallo ik ben Irma Tangelder en met mijn Liefde voor het zoeken naar de juiste combinatie in een interieur adviseer ik al ruim 15 jaar met veel plezier onze klanten bij ons in de winkel.

Tijdens het woonevent bij Groencentrum Witmarsum willen wij je graag inspireren met de nieuwste behang- en stoffentrends gecombineerd met het juiste kleurenpalet voor het verfwerk. Behang is niet meer ouderwets maar juist weer helemaal van deze tijd, waar vroeger hele huizen in hetzelfde behang werden geplakt is het tegenwoordig meer een schilderij voor aan de muur.

Ook demonstreren we je de diverse mogelijkheden van onze krijtverf. Onze krijtverf kan in alle kleuren worden gemaakt dus ook passend bij dat ene behangetje. Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Neem foto’s van je interieur mee en laat je verrassen.

 

 

 

HET FOTOBUSJE

Zet deze memorable dag vast in deze unieke combinatie! Een retro Volkswagenbus uit 1971 dat is omgebouwd tot Fotohokje.

Treed binnen in het Fotobusje en neem lekker plaats op de achterbank. Je ziet jezelf direct op het scherm en met een druk op de knop begint het aftellen. Er worden 3 verschillende foto’s gemaakt en deze worden ook direct geprint. Maar dat is niet het enige. Je kan jouw persoonlijke fotostrip ook meteen laten zien aan al jouw vrienden door de foto te delen op social media.