Over ons

Groencentrum Witmarsum B.V. is inmiddels gegroeid tot "het adres" waar u tegen zeer aantrekkelijk prijzen al uw groene wensen kunt vervullen. Er is dagelijks verse aanvoer van planten, bloemen en aanverwanten bij bloemenveiling en kwekers vandaan. Daarom durven wij ook te zeggen dat u bij ons, alle seizoenen van het jaar, het grootste assortiment levend groen vindt in de wijde regio !! Kamerplanten, snijbloemen, tuinplanten, w.o. (fruit)bomen, heesters, rozen, klimplanten, vaste planten, éénjarigen enz.

Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. ERVAAR HET ZELF
Ons motto luidt: SCHERPE PRIJZEN - UITSTEKENDE SERVICE - DAT IS HET VERSCHIL 

Verder vindt u bij ons natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan aanverwante artikelen zoals binnen- en buitenpotten, bloembollen, zaden, zijdebloemen en vele andere (decoratie)artikelen.
Ook verzorgen onze vele ervaren bloembinders al uw bloemwerk. Zo behoren een mooi boeket, rouw- en bruidsarrangementen, plantenbakken, en vele andere creaties tot de dagelijkse bezigheden.

Aanplanten van een nieuwe tuin, of renovatie van de bestaande? Voor het snel en correct leveren van uw complete beplantingsplan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vraag eventueel een offerte !

Kortom: Een ritje Witmarsum: Zeker de moeite waard!


Groothandel
In de regio staat Groencentrum Witmarsum B.V. bekend als het adres voor al uw groene wensen. Tuin- en kamerplanten, snijbloemen en vele aanverwanten leveren we in overvloed. U vindt bij ons altijd een breed en diep assortiment. De omloopsnelheid van de planten is hoog, waardoor u bij ons ook altijd een super fris assortiment zult vinden.

Deze altijd frisse voorraad kunnen wij éénvoudig realiseren doordat wij een zeer grote klantenkring bedienen en ook leverancier zijn van diverse hoveniersbedrijven in de wijde regio. Ondanks dat wij zelf bijna geen hovenierswerkzaamheden verrichten, kunnen wij u wel goed adviseren bij het kiezen van een geschikte hovenier.

Door de hoge omloopsnelheid kunnen wij grote hoeveelheden inkopen; tegen aantrekkelijke prijzen. De particulier/consument kan hierin mee profiteren van deze groothandelsprijzen. 
Een groot voordeel is dat bij ons grote partijen veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. 
Indien niet voldoende op voorraad; dan is levering op zeer korte termijn te realiseren door de korte lijnen met veiling en kwekers.